Star Wars: The Clone Wars

Star Wars: The Clone Wars er en animasjons film fra 2008. Historien følger jedien Anakin Skywalker, padawanen Ahsoka Tano og jedimesteren Obi-Wan Kenobi. I følge filmen så skjer alt med navnet "Clone Wars" i mellom de originale filmene "Star Wars Episode II" og Star Wars Episode III". 


Les hele saken >>

Clone Wars, bilder fra Sesong 1

Her kan du få Clone Wars bilder fra sesong 1. Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Obi-Wan osv. Ta en titt da vel, trykk på "Les Hele Saken" for å se de...
Les hele saken >>

Clone Wars, bilder fra Sesong 2

Her kan du få Clone Wars bilder fra sesong 2. Anakin Skywalker, Ahsoka Tano og Obi-Wan i nye eventyr! Trykk på Les Hele Saken for å se bildene.
Les hele saken >>

Clone Wars Episodeguide

Under dette innlegget ligger artiklene med episodeguidene til sesong 1, 2 og 3. Når sesong 4 kommer på DVD og Blu-Ray vil det komme nok en episodeguide. Inntil da, kan du lese om de andre sesongene her!:


Star Wars: The Clone Wars Sesong 1 Episodeguide

Nå er Clone Wars Episodeguide sesong 1 komplett! Helt fra den første episoden i sesong 1 "Ambush" og helt til den siste episoden i sesong 1 "Hostage Crisis". Finn fakta om alle de 22 episodene i sesong 1. Følg Anakin, Ahsoka, Obi-Wan, Yoda og alle de andre i hele Clone Wars universet!
Les hele saken >>

Star Wars: The Clone Wars Sesong 2 Episodeguide

Star Wars: The Clone Wars Sesong 2 heter "The rise of the bounty hounters", hvis du husker fra filmene så husker du kanskje at Boba Fett var en bounty hounter, eller som på norsk kalt dusørjeger. Akuratt som i sesong 1 er det 22 episoder, det begynner med episoden "Holocron Heist" og slutter etterhvert med "Lethal Treackdown", det er ikke mange norske nettsider som har Clone Wars Episodeguide, også nesten ingen som har det om sesong 2, så da er kanskje denne sida litt spesiell på akuratt det?


Les hele saken >>

Star Wars: The Clone Wars Sesong 3 Episodeguide

Den tredje sesongen av Clone Wars har navnet "The Chosen One". Det er nok en gang 22 nye episoder med mange nye oppdrag å klare. Mange av de samme fra sesong 2 returnerer som Cad Bane og Aurra Sing. Det kommer også nye onde som brorer til Darth Maul, Savage Opress og noen andre som får navnet hemmelig for denne gang. Nye snille er som alltid jediene Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Obi-Wan Kenobi med flere. Så klart også klonene som kjemper hardt i kamp. Den første episoden har navnet Clone Cadets, mens den siste har navnet Wookiee Hunt. Nok en gang kommer du til å få en fantastisk tid med jediene og klonene i Clone Wars!


Les hele saken >>