Grøtpinne

Har du lyst på noe du kan servere ved siden av grøten til 4 personer, men du har ingen ideer? Da er grøtpinne oppskriften for deg, den er superlett å lage og har en enkel oppskrift!
Les hele saken >>

Trollkrem

Vil du ha en go dessert som inneholder mye sukker og tyttebær? Det er jo egentlig ikke så mye man kan bruke tyttebær til, men trollkrem er en av de få, tyttebær og sukker er det meste i den.
Les hele saken >>

Ostehorn

Smakfulle ostehorn til en ganske enkel oppskrift, det får du her! 12 stykk ostehorn! Ost, smør, vann, enkelt! 9-stegs oppskrift...


Les hele saken >>

Smoothies

Smoothie er sunt, godt og enkelt å lage. Du trenger bare å finne DINE favoritt bær og frukt. Du kan også ha oppi litte væske om f. eks juice. Vi gir deg fire oppskrifter fra Mattis' velprøvende favoritter!


Les hele saken >>

Arme Riddere

Har du noen gang hatt lyst på en matrett med loff som ikke innebærer så mye jobb som en fullspekket sandwich, og mindre jobb en brødskive med vanlig pålegg på og i tilegg at det er godt?? Ja, da er oppskriften Arme Riddere svaret!
Les hele saken >>

17. mai kake

Vil du lage noe veldig godt til 17. mai? Har du ekstra god tid før nasjonaldagen? Ja, da er denne oppskriften riktig for deg!! En god, rød, hvit og blå kake, gjør 17. mai enda mer morsomt!!
Les hele saken >>