Twilight

Twilight suksessen begynte med den første filmen, Evighetens Kyss som kom ut i 2008. Filmen ble kalt "Den største kjærlighetsfortelling siden Titanic". I 2008 ble filmen årets filmsuksess! Men når film nr 2, New Moon kom ut ble det enda større suksess, suksessen fortsatte i filmen Eclipse (2010). Skuespilleren Kristen Stewart som spiller Bella Swan i filmene har faktisk danket ut Jeniffer Aniston og Angelina Jolie i People's Choice Awards for prisen som beste kvinnelige skuespiller!


Les hele saken >>

Litt om karakterene

Gjennom Twilight serien møter vi ofte nye folk, men la oss denne gang fokusere på de karakterene som er med i hver eneste film! Vi gir deg litt info om hver og en person...
Les hele saken >>

Twilight Breaking Dawn Trailer

Endelig er traileren av Twilight Breaking Dawn her, etter månedvis med venting er traileren endelig kommet, nå er det bare og vente på filmen, denne uka vises nest siste Twilight film! Se traileren under:

Twilight - Breaking Dawn Part 1 - Bilder

His du trykker på les hele saken kan du set slideshow med bilder fra Breaking Dawn Del 1! Noen spennende, noen dramatiske, noen romantiske...
Les hele saken >>

TwiDay

TwiDay er en mulighet til å se alle de fire Twilight filmene på rekke og rad, på kino. For mer informasjon om hvor det foregår og hva det handler om, trykk Her!

Twilight, bilder fra filmene

Her kan du se bilder fra filmene, da gjelder det de tre første og kanskje et par sniktitt på de to siste, kanskje... Uansett kan du se bilder som gradvis blir fylt opp ved å trykke på "Les hele saken"! Her er et bilde, av de mange!

Robert Pattinson og Kristen Stewart i The Twilight Saga - Eclipse


Les hele saken >>