Star Wars (1977-2005)

Star Wars er en filmhistorie i 6 deler, altså 6 filmer. Det kalles "Tragedien om Anakin Skywalker" på grunn av at vi følger Anakin Skywalker's liv fra ende til annen. Vi ser han først som en liten gutt, deretter til en litt mer voksen kar, så senere til en mann med egne valg, men deretter ser vi en ond gutt, men som likevel har det gide i seg, selv om det er umulig å se. Vi skal gi deg trailere, tårer, galaksen og vi skal gi deg hele Star Wars universet!


Les hele saken >>

Star Wars Trailere

I Star Wars Filmguide har vi ikke med trailere sidend et fort kan bli rotete der. Isteden har vi flyttet alle Star Wars trailerene i denne artikkelen! (Bortsett fra Clone Wars Trailer og Clone Wars Sesong Trailer). Helt ifra traileren til Episode I og til traileren til Episode VI.
Les hele saken >>

Star Wars filmene på Blu-Ray!

Nå har endelig Star Wars filmene kommet på Blu-Ray! Nå kan du se alle beste øyeblikkene fra hele Star Wars universet i ren Blu-Ray kvalitet, se kampen mellom Anakin og Obi-Wan i Blu-Ray, se Dødsstjernen bli knust i Blu-Ray og se Darth Vader bli til Anakin igjen i Blu-Ray!


Les hele saken >>